Menu

Betrouwbaar

Betalingen en verzendingen

Verzending
De prijzen op de productpagina’s zijn inclusief btw en verzending. De testen worden verzonden met priority post.

Betaling
Betaling met PayPal
U kunt veilig en gemakkelijk betalen via Paypal. Aan het einde van het bestelproces wordt u rechtstreeks doorgestuurd naar Paypal. Als u al een PayPal-klant bent, kunt u daar inloggen met uw toegangsgegevens en de betaling doen. Ben je nieuw voor PayPal? Dan kunt u inloggen als gast of een PayPal-rekening openen en de betaling bevestigen.

Betaling met creditcard
U kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met uw creditcard. Wij accepteren alle creditcards. Uw creditcard wordt alleen in rekening gebracht als uw bestelling is verzonden.Uw creditcardgegevens worden gecodeerd met behulp van de SSL-methode. Deze hoge beveiligingsstandaard zorgt voor veilig winkelen bij www.testjezelfthuis.nl

Extra beveiliging bij betaling per creditcard
Verified by VISA en MasterCard Secure Code maken een bijzonder veilige verwerking van creditcardtransacties op internet mogelijk met behulp van speciale versleutelingsmethoden. U hebt geen extra software nodig. Voor betaling wordt u automatisch doorverwezen naar de website van uw bank. Volg de gegeven stappen om uw bestelling te voltooien.

Levering
De levering wordt uitgevoerd naar de opgegeven woonplaats van de klant of een ander opgegeven afleveradres. De klant dient ervoor te zorgen dat de groep personen die wordt gevonden op het opgegeven afleveradres, toestemming heeft om de levering te accepteren. Als de levering mislukt om redenen waarvoor de klant verantwoordelijk is, draagt ​​de besteller de kosten van een nieuwe levering.

Eigendomsvoorbehoud
De bestelde goederen blijven eigendom van Self Care tot de volledige betaling.