Menu

Betrouwbaar

FAQ

Hoe nauwkeurig zijn uw zelftesten?
De zelftesten van Self Care zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke methoden om uw diagnose te bepalen. Onze testen zijn CE-gecertificeerd en hebben een nauwkeurigheid van meer dan 95%. Ze zijn dus zeer nauwkeurig. Bovendien worden al onze testen binnen de EU ontwikkeld en geproduceerd.

Waarom zou ik een test kopen in plaats van mijn symptomen te googlen?
Niet alle gezondheidsgerelateerde pagina’s op internet zijn betrouwbare informatiebronnen. U moet dus voorzichtig zijn met wat u kunt vertrouwen. Een gezondheidstest is veel nauwkeuriger dan alleen maar de symptomen te googlen.

Waarom zou ik de zelftest kopen?
Als u twijfelt over uw gezondheid kan het uitvoeren van een zelftest u gedetailleerde informatie geven over uw gezondheidsprobleem. Vaak worden gezondheidsproblemen niet serieus genomen en worden de symptomen genegeerd. Met de zelftesten van Self Care kunt u uw gezondheid onafhankelijk en comfortabel vanuit huis controleren. Zelfs met uw gezinsplanning kunnen onze testen u helpen.

Zijn medische zelftesten ingewikkeld om te gebruiken?
Nee, de implementatie van onze zelftesten is gemakkelijk te begrijpen. Alle zelftesten worden geleverd met een gedetailleerde handleiding om u te helpen bij de implementatie. Alle testen kunnen alleen en zonder hulp van buitenaf worden uitgevoerd. Ze zijn eenvoudig, snel en uiterst nauwkeurig en ontworpen om comfortabel vanuit huis uit te voeren.

Ik ben bang om mijn eigen bloed af te nemen. Is de punctie pijnlijk?
Als u ooit een gewone muggenbeet hebt gehad, is dit vergelijkbaar. Dus, het is niet pijnlijk. Het minst pijnlijk is de zijkant van de middelste of vierde vinger. Daar zijn minder zenuwuiteinden. Zorg dat uw vingers warm zijn en masseer uw vinger een paar seconden voordat u de test uitvoert.

Wat moet ik doen met mijn resultaten?
Als u een positief resultaat hebt, raden we u aan om uw arts te raadplegen en de volgende stappen over uw gezondheid te bespreken en om te kijken of verdere behandeling vereist is.

Wat te doen als het testresultaat negatief is maar ik heb nog steeds klachten?
Aanhoudende symptomen kunnen verschillende oorzaken hebben. De symptomen kunnen b.v. te wijten zijn aan een andere oorzaak. Als de symptomen aanhouden, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.

De testlijn (of stip) is anders dan de controlelijn (of stip). Is dat problematisch?
Nee, dit is niet problematisch. De kleuren kunnen verschillen. Het maakt ook niet uit welke lijn sterker is. Zelfs een zwakke 2e regel (stip) duidt op een positief testresultaat.

Hoe lang duurt het voordat de zelftest bij mij thuis bezorgd is?
Alle Self Care-producten worden verzonden met PostNL priority post. Het duurt ongeveer 1 tot 2 dagen voordat de zelftest bij u thuis wordt bezorgd.

Ik wil niet dat de zelftest bij mij thuis wordt afgeleverd.
Geen probleem, u kunt tijdens het afrekenen uw gewenste afleveradres toevoegen.

Hoe kan ik het product terugsturen als ik niet tevreden ben?
Als het product niet is gebruikt, kunt u het naar ons terugsturen. Wij vergoeden de prijs van uw product (exclusief verzendkosten).

Voor hulp of vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Self Care op customersupport@selfcarebv.nl. Ons team is hier van 09:00 tot 17:00 (GMT) van maandag tot vrijdag.