Menu

Betrouwbaar

Herroepingsrecht

Consumenten hebben recht op een herroepingsrecht onder de volgende voorwaarden, waarbij de consument iedere natuurlijke persoon is die een transactie heeft gedaan.

U hebt het recht om de aankoop van een of meerdere zelftest(en) binnen 14 dagen zonder opgave van reden te herroepen.

Voor grotere bestellingen (meer dan 100 zelftesten) moet u om uw recht uit te oefenen binnen 14 dagen contact opnemen met Self Care (Theo Rolvink, tel: 0031 (0) 638441395, e-mail: info@selfcarebv.nl) door middel van een duidelijke verklaring bijv. een brief verzonden per post, fax of e-mail.

Om de annuleringsperiode te handhaven, volstaat het dat u de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt vóór het verstrijken van de herroepingstermijn.

Gevolgen van de annulering
Als u een bestelling annuleert, betalen we alle kosten die we van u hebben ontvangen, exclusief verzendkosten, terug. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel die u in de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij anders met u is overeengekomen. We kunnen u het geld terug geven als we alle goederen ongebruikt en in de originele staat terug hebben ontvangen.

U moet de goederen onmiddellijk naar ons terugsturen en in ieder geval niet later dan veertien dagen na de datum waarop u ons op de hoogte brengt van de annulering van dit contract. De deadline is gehaald als u de goederen verzendt vóór de deadline van veertien dagen.
U draagt ​​de directe kosten van het terugzenden van de goederen.